Referenties

Heb vanaf September 2012 tot half December prive les gehad van Elly. Na ongeveer 3 weken ging bij mij het spreken en schrijven met sprongen vooruit.
Dit kwam door haar professionele manier van lesgeven. Ik ging altijd met veel plezier naar haar lessen. Zij voelde  precies aan wat ik nodig had.
De lessen begonnen altijd op tijd en volgens afspraak.
Ik raad iedereen aan die Nederlands wil leren, contact op te nemen met Mevr Zethof.

Galiia Kneijber.


Sinds oktober vorig jaar t/m juni 2012, volgde ik een les in de Nederlandse taal bij mevrouw Zethof. Een uur per week was niet al te veel, maar het was genoeg dat merk ik in de richting die ik nodig heb om mijn Nederlands te ontwikkelen. Na 12-13-uur Nederlandse taal, slaagde ik erin om te schrijven wat ik miste bij NT2. Daarna lag de nadruk op de beter communicatie, het schrijven van huiswerk, en de grammatica is vaak aanwezig geweest.
Jk heb veel geleerd in korte tijd. Elly heeft een effectieve les methode gekozen die goed bij mij past. Duidelijk, rustig en dus gewoon heel goed. Daarnaast is zij zeer flexibel qua tijden. En vergeet niet dat de espresso koffie uitzonderlijk was.
Al met al, het was een goede ervaring voor mij en een stimulans voor verdere ontwikkeling van deze moeilijke taal. PUN POGODAK!

Vladan Mijalkovic


Elly Zethof is een goede lerares. Zij is veelzijdig communicatief en modern. Na haar lessen is mijn spreekvaardigheid sterk verbeterd. Zij kan helder en simpel grammatica uitleggen. Zij heeft voor iedere student een persoonlijke benadering. Ik kan haar iedereen aanbevelen.

Tatiana


Hoi ik had ander half jaar les  bij mevrouw Zethof en dit is me zeer goed bevallen. Ze heeft veel ervaring en voelt precies aan waar je probleem zit zodat ze je gericht kan helpen. Het is zeker de moeite waard om bij haar lessen te volgen.

Richard Denissen


Ik had een aantal lessen bij mevrouw Zethof  en ik ben zeer tevreden over de lessen die zij geeft.Zij heeft veel ervaring en zij voelt precies aan wat voor leermethode het best bij de cursist past.Ik raad iedereen aan om lessen bij mevrouw Zethof te gaan volgen.

Sahar Farhan